Rakennusalan työpaikkoja Uudellamaalla ja Lahden seudulla

Ota yhteyttä

MK Rebar Oy tarjoaa rakennusalan työpaikkoja alan ammattilaisille. Haemme tälläkin hetkellä uusia betoniraudoittajia työskentelemään työmaille Uudenmaan alueella ja Lahden seudulla. Tarjoamme sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia töitä – elämäntilanteesi mukaan.

Töitä betoniraudoittajille

Yrityksemme on erikoistunut betoniraudoituksiin sekä rakennus- ja purkutöihin, joita teemme rakennusalan yrityksille etenkin Uudenmaan alueella ja Lahden seudulla. Etsimme joukkoomme luotettavia, oma-aloitteisia ja reippaita raudoituksen ammattilaisia. Toivomme myös joustavaa asennetta työhön.

 

Betoniraudoittajana pääset raudoittamaan ja valamaan lattioita, seiniä ja pilareita. Tarjoamme sinulle pääsyn mielenkiintoisiin hankkeisiin, viihtyisän työpaikan ja osaavien työkavereiden tuen.

 

Kiinnostuitko? Jätä meille hakemus oheisella lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Voit myös soittaa tai lähettää sähköpostia ja kysyä lisätietoja.

Töitä elämäntilanteesi mukaan

Etsimme palvelukseemme yleensä kokopäiväisiä työntekijöitä, mutta otamme vastaan hakemuksia myös eri elämäntilanteissa olevilta henkilöiltä – halutessasi voit tulla meille töihin osa-aikaisesti. Toivotamme myös alan opiskelijat tervetulleiksi oppimaan töissä. 

 

Kerromme mielellämme lisää meillä tarjolla olevista vaihtoehdoista – ota yhteyttä!

Hae meille töihin!

Täytä oheiseen lomakkeeseen nimesi ja yhteystietosi. Hakemus-kentässä voit kuvailla itseäsi ja sitä, miksi olisit hyvä työntekijä meille. Voit liittää hakemukseen myös CV:si.

 

Käsittelemme kaikki hakemukset mahdollisimman nopeasti ja ilmoitamme sinulle heti, kun meiltä löytyy sopiva työpaikka.

Hakemus

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Raudoittajaksi kumppaniyritykseen?

Vuokraamme tarvittaessa osaavia raudoittajia myös muiden rakennusalan yrittäjien palvelukseen. Työskentelyn aikana pysyt yrityksemme palkkalistoilla, mutta pääset mukaan toisen organisaation vetämään projektiin. 

 

Lue lisää henkilöstövuokrauksesta ja ota yhteyttä!

Henkilöstövuokraus