Betonirakentamisen henkilöstövuokraus Uudellamaalla

Ota yhteyttä

MK Rebar Oy:n palveluihin kuuluu myös betonirakentamisen henkilöstövuokraus työmaille Uudellamaalla ja tarpeen mukaan myös muualle Suomeen. Saat meiltä ammattitaitoiset, luotettavat ja joustavat työntekijät, jotka auttavat sinua selviytymään vaativistakin hankkeista laadukkaasti. Meiltä löytyy tarvittaessa henkilökuntaa myös muihin tehtäviin, kuten työmaasiivoukseen tai vaikka lumitöihin. 

Betonirakentamisen ammattilaisia

Yrityksemme on erikoistunut betoniraudoitusten asentamiseen ja betonirakentamiseen

 

Kaikki työntekijämme ovat raudoituksen lujia ammattilaisia. Heiltä onnistuvat kaikki betoniraudoitukset alusta loppuun saakka. Tekijämme urakoivat mielellään kaikenlaisilla työmailla, myös haastavissa kohteissa, ja venyvät silloin, kun työ sitä vaatii.

Ratkaisuja muuttuviin tilanteisiin

Saat vuokrattua meiltä ammattitaitoista työvoimaa, ja pystymme vastaamaan nopeastikin eteen tuleviin tarpeisiin. Avullamme sinun ei tarvitse palkata omaa pysyvää henkilökuntaa, mikä voi olla hyvä ratkaisu tilapäisissä tarpeissa.

 

Asentajamme ovat suorittaneet tarvittavat työturvallisuus- ja muut kortit. Kokenut työnjohtomme vastaa muottitöiden, raudoituksen, betonoinnin ja betonielementtien asennuksen korkealaatuisesta toteuttamisesta. Vakuutamme kaikki työntekijämme ja maksamme heille työstä reilun korvauksen.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää henkilöstövuokrauksesta! Tavoitat meidät nopeimmin puhelimitse, mutta voit myös lähettää sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen.

Yhteystiedot

Raudoitus on tärkeä osa rakentamista

Raudoitus on tärkeä osa rakentamista. Raudoitus vahvistaa betonirakennetta ja varmistaa sen, että lopputulos vastaa tämän päivän laatustandardeja. Pidä siis huolta siitä, että työn hoitavat alan ammattilaiset.

 

Meiltä saat sopivat ja taatusti osaavat ammattilaiset urakkaasi. Työntekijöillämme on kokemusta ja osaamista vaativienkin kohteiden raudoittamisesta.