Rakentaminen, remontoiminen ja purkaminen varmoin ottein Uudeltamaalta käsin koko Suomeen

Ota yhteyttä

MK Rebar Oy tarjoaa rakentamisen, remontoinnin ja purkamisen palvelut kokemuksella ja varmoin ottein. Palvelualueemme kattaa Uudenmaan, Lahden ja muun Suomen. Palvelemme erityisesti rakennusliikkeitä isoissa ja pienissä urakoissa, myös vaativissa kohteissa.

Rakennamme uudet talot ja muut rakennukset

Teemme pienet ja isot rakennustyöt osaavin ottein. Pystymme auttamaan monipuolisesti kaikissa uudisrakentamiseen liittyvissä tarpeissasi – ja räätälöimme palvelun sisällön aina tapauskohtaisesti. Tarvittaessa hyödynnämme luotettavia yhteistyökumppaneitamme.

 

Teemme aina laadukasta jälkeä ja pidämme kiinni yhdessä sovitusta aikataulusta. Käy tutustumassa esimerkkeihin tekemistämme töistä Referenssit-sivulla ja kysy tarvittaessa lisää!

Remontoimme sisä- ja ulkotilat

Toteutamme kaikenlaiset remontit ja saneeraukset sisä- ja ulkotiloissa. Teemme remontit pienistä pintaremonteista kokonaisvaltaisiin saneerauksiin. Yhtä lailla palveluihimme kuuluvat rakennusten ulkotilojen saneeraukset, mukaan lukien kattoremontit, parvekeremontit, seinien maalaukset sekä rappaukset. Voit tilata meiltä talvella myös lumenpudotukset!

 

Huolehdimme koko remontista kustannustehokkaasti ja huolellisella työnjäljellä. Kerromme mielellämme lisää – ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Puramme ja kuljetamme purkujätteen pois

Tarjoamme ammattitaitoa ja riittävän kaluston purkutöihin. Hoidamme purkutyöt eri vaiheineen sekä sisä- että ulkotiloissa, ja palvelumme kattaa niin osa- kuin kokonaispurutkin. Puramme kaikenlaisia kohteita laidasta laitaan, esimerkiksi teollisuushalleja ja vanhoja asuinrakennuksia.

 

Kuljetamme myös purkujätteen pois ja huolehdimme, että se käsitellään asianmukaisesti. Monet purkutyön tuotteet voidaan kierrättää käytettäväksi uudestaan esimerkiksi energiatuotannon raaka-aineena.