Raudoitus ammattitaidolla Uudellamaalla ja muualla Suomessa

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

MK Rebar Oy tekee raudoitukset pitkällä kokemuksella ja lujalla ammattitaidolla rakentajille Uudellamaalla, Lahden seudulla ja tarvittaessa myös muualla Suomessa. Olemme erikoistuneet rakennusalan yritysten palvelemiseen, mutta otamme vastaan toimeksiantoja kaikenlaisilta asiakkailta. Saat meistä luotettavan kumppanin niin pieniin kuin suuriinkin urakoihin.

Kaikki raudoituksen asentamiseen liittyvä

Palvelumme kattaa kaiken raudoituksen asentamiseen liittyvän. Teemme kaikki tarvittavat hitsaustyöt. Taivutamme, katkaisemme ja pilkomme kaiken pituiset ja paksuiset raudat. Käytössämme on raudoituksiin tarvittava kalusto, mukaan lukien leikkurit ja muut työkalut.

 

Osaavat tekijämme urakoivat tottuneesti kaikenlaisilla rakennustyömailla, esimerkiksi siltatyömailla ja kerrostalotyömailla eri puolilla Suomea. Tutustu referensseihimme ja kysy lisää!

Monipuolista rakennusalan kokemusta

Meillä on jo vuosikymmenten verran kokemusta raudoitustöistä ja muista rakentamisen tehtävistä. Nykyään palvelumme kattaakin myös monenlaiset rakennus- ja purkutyöt

 

Kaikki työntekijämme ovat alansa kokeneita ammattilaisia, minkä ansiosta voimme luvata asiakkaillemme varmat, nopeat ja joustavat asennukset kaiken kokoisiin kohteisiin.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous urakkaasi varten!

Yhteystiedot

Rautojen toimitukset työmaille

Toimitamme myös tarvitsemasi raudat työmaalle. Saat meiltä erilaiset FI-sertifioidut raudoitteet, esimerkiksi harjateräkset, pyöröteräkset, raudoitusverkot, sidontalangat, työsaumaraudoitteet, raudoituskorokkeet sekä monet muut tarvikkeet. 

 

Ota yhteyttä ja kerro meille millaisia rautoja tarvitset, niin hoidamme toimitukset perille varmasti ja luotettavasti. Soita, lähetä sähköpostia tai täytä sivuiltamme löytyvä yhteydenottolomake.

Raudoitus tekee betonista lujan

Betoni on kestävä rakennusmateriaali, jos se vahvistetaan oikein. Vahvistamaton betoni sen sijaan halkeaa helposti.

 

Tarjoamme osaamista betonin vahvistamiseen raudoittamalla. Raudoittaminen on ensisijaisen tärkeää etenkin sellaisissa betonirakenteissa, joiden tulee kestää kovaa vääntöä ja painetta.

Kysy lisätietoja